Kinderactiviteiten in brussel

Kinderactiviteiten in Brussel, activiteiten met peuters, familie uitstapjes, museum voor kinderen in Brussel. Kids agenda. Brussel in maart : Jeugdboekenfeest in de openbare Bibliotheek.
Voor peuters vanaf 6 maanden tot 3 jaar en hun ouders , het zwembad Poseidon in Sint-Lambrechts-Woluwe organiseert elke zaterdag vanaf 9u15, babyzwemmen zonder afspraak.
Het Planetarium van Brussel stelt voor een uitzonderlijk kleuterprogramma voor kinderen vanaf 4 jaar. Een verhaaltje van 30 minuten over de zon en de planeet onder een fonkelende sterrenhemel. Elke zaterdag en zondag om 10u30. Audiogids in Nederlands, Frans en Engels.
Voor kinderen vanaf 6/8 jaar is er een anderen show "Earth, Moon en Zon". In deze planetariumfilm onderzoeken jullie de relatie tussen de Aarde, de Maan en de Zon met de hulp van Coyote, een grappig personage uit de mythologische Indianenverhalen. Elke zaterdag en zondag om 11u30.
Jeugd en Muziek stelt voor muzikale workshop voor kinderen vanaf 6 jaar tot 12 jaar. Een klankkleurenateliers in GC Nekkersdal met een creatieve en muzikale ontdekkingstocht.
Voor kinderen vanaf 7 jaar, het avontuur van de Betovering (betovering.be): een magisch avonturenspel in een fabelachtige middeleeuwse sfeer, waarin pret, pienterheid en team spirit de hoofdrol spelen. Zaterdag en zondag van 13 tot 17u