Activiteiten voor peuters, kinderen, kids van alle leeftijden

Feest van Europa 2016

EU-instellingen openen hun deuren voor het publiek. Doe mee en kom meer te weten over de Europese Unie bij evenementen en activiteiten voor alle leeftijden!
Ontdek wat het EESC voor u doet! Geef uw mening en uw ideeën over wat ú belangrijk vindt, bijvoorbeeld werkgelegenheid, economische groei, duurzame ontwikkeling, initiatieven voor mondiale ontwikkeling, armoedebestrijding, enz.

Stadskriebels Brussel 2016

Stadskriebels, het sportfeest georganiseerd door de sportdienst van de VGC, Bloso en tal van partners - is terug!
Ook in 2016 is Stadskriebels, het Brussels sportfeest, terug van de partij. We verwelkomen jullie op zondag 15 mei 2016 en dit voor het eerst op en rond de Centrale Lanen (Anspachlaan, Muntplein, Ortsstraat, ...) in hartje Brussel.
Ontdek tussen 11u en 17u meer dan 50 sporten.
Het festival wordt afgesloten met een concert.

Kinderactiviteiten in brussel

Kinderactiviteiten in Brussel, activiteiten met peuters, familie uitstapjes, museum voor kinderen in Brussel. Kids agenda. Brussel in maart : Jeugdboekenfeest in de openbare Bibliotheek.
Voor peuters vanaf 6 maanden tot 3 jaar en hun ouders , het zwembad Poseidon in Sint-Lambrechts-Woluwe organiseert elke zaterdag vanaf 9u15, babyzwemmen zonder afspraak.
Het Planetarium van Brussel stelt voor een uitzonderlijk kleuterprogramma voor kinderen vanaf 4 jaar. Een verhaaltje van 30 minuten over de zon en de planeet onder een fonkelende sterrenhemel. Elke zaterdag en zondag om 10u30. Audiogids in Nederlands, Frans en Engels.
Voor kinderen vanaf 6/8 jaar is er een anderen show "Earth, Moon en Zon". In deze planetariumfilm onderzoeken jullie de relatie tussen de Aarde, de Maan en de Zon met de hulp van Coyote, een grappig personage uit de mythologische Indianenverhalen. Elke zaterdag en zondag om 11u30.
Jeugd en Muziek stelt voor muzikale workshop voor kinderen vanaf 6 jaar tot 12 jaar. Een klankkleurenateliers in GC Nekkersdal met een creatieve en muzikale ontdekkingstocht.
Voor kinderen vanaf 7 jaar, het avontuur van de Betovering (betovering.be): een magisch avonturenspel in een fabelachtige middeleeuwse sfeer, waarin pret, pienterheid en team spirit de hoofdrol spelen. Zaterdag en zondag van 13 tot 17u